Ετικέτες

,

Τελικά έχουμε αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες 🙂 Ευχάριστο αυτό για την Σ.Ο. μας!
Φανταστικού σεναρίου συνέχεια, ο Ο.Π. μας εξηγεί επιτέλους πώς τον αναγνώρισαν οι «αναρχικοί» φίλοι του:
Φυσικά επειδή δεν μπορεί να δώσει ούτε καν αληθοφανείς δικαιολογίες για το σενάριό του, το ρίχνει στην υψηλή ανάλυση, η οποία περιλαμβάνει ένα σύνηθες ποτ πουρί-μελάνι σουπιάς που εξαφανίζεται θολώνοντας τα νερά. Μετανάστες, υπογεννητικότητα, Ινδιάνοι της Αμερικής:
Ευγονική, ομοφυλόφιλοι επιστρατεύονται όλοι & όλα: Δεν τους νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, απλά δε θέλουν τους ομοφυλόφιλους. Α! Είναι και ενάντια στις εξουσιαστικά επιβαλλόμενες απόψεις 🙂
Δεν ξεχνάμε και την εμμονή με τον άμοιρο τον Μπακούνιν. Ο Ο.Π. δε μπορεί να καταλάβει ότι ο Μπακούνιν δεν ήταν κανένας προφήτης ή αλάθητος, όπως ο δικός του ο Χίτλερ. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απολογείται για κανέναν σε μια ελεύθερη ιδεολογία, σε αντίθεση με τους ναζιστές της χα, οι οποίοι λατρεύουν τον Χίτλερ ως αρχηγό. Καμιά φορά και τον Εωσφόρο, έτσι δεν είναι Ο.Π.;Η χα κάνει μαθήματα αγάπης και μη μίσους, μη βίας. Σε λίγο θα μας το παίζουν και Γκάντι!Πόση αγάπη πια για τον περιβόητο συνάνθρωπο από τους ναζιστές… Ο κρητικός λαός την ένοιωσε τη ναζιστική αγάπη στο πετσί του, πριν από λίγες δεκαετίες. Αν κάποιοι νοσταλγούν εκείνες τις μέρες και το μεγαλείο του φύρερ τους, ας αναλογιστούν το τέλος του.

Advertisements