Ετικέτες

, , ,

Σήμερα ο Ο.Π. καταπιάνεται με τον αγαπημένο του Πλάτωνα, γνωστό για τις αντιδημοκρατικές του θέσεις. Ο Πλάτωνας είναι ο αγαπημένος Έλλην φιλόσοφος των μουσουλμάνων, όπως και των ελλήνων νεοναζί. Στο έργο του Πολιτεία, μεταξύ άλλων ας μην ξεχνάμε, υποστηρίζει ότι η τέχνη οφείλει να εξαφανιστεί.
Ο συγγραφεύς μας, προειδοποιεί ότι πρέπει να φυλασσόμεθα από πονηρούς δημαγωγούς:Άραγε ποιος ήταν ο μεγαλύτερος δημαγωγός όλων των εποχών; Μήπως ήταν το ίνδαλμά του, ο φύρερ;Επιμένει όμως να μας προειδοποιεί:

‘Επειτα τα χώνει άγρια στο κοινοβουλευτικό σύστημα, το οποίο φιμώνει τους πολίτες μπλα μπλα μπλα. Φυσικά ξεχνά να μας πει ότι ο ΙΔΙΟΣ είναι μέσα στο σύστημα, όντας μέλος κόμματος που στηρίζει τον κοινοβουλευτισμό, παίρνοντας μέρος σε εθνικές εκλογές οι οποίες διοργανώνονται απ’ το σύστημα που κατά τ’ άλλο βρίζει ο Ο.Π. Επομένως με τη σειρά της η οργάνωσή του βοηθά όσο μπορεί να φιμώνει τον κοσμάκη:Έχει το θράσος να συνεχίζει στο ίδιο στυλ, λέγοντας ότι ο κάθε ψηφοφόρος εκχωρεί το δικαίωμα να σκέφτεται για λογαριασμό του. Ξεχνά τα λόγια των συναγωνιστών του οι οποίοι παραδέχονται ότι εκτελούν εντολές, όντας στρατιώτες της ιεραρχίας του κόμματος. Για ποια ελεύθερη σκέψη μας μιλά ο Ο.Π άραγε; Μιλάνε τώρα και οι φασίστες για απρόσωπες μάζες; Ξεχνάνε τα ηρωικά χρόνια του φύρερ με τις μαζώξεις των μαζών;Τελικώς αυτό που προτάσσει απέναντι στο σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι (τι άλλο;) ένας ηγέτης… Καλά θα έκανε να μας μιλούσε λίγο περισσότερο για τον ηγέτη που φαντάζεται. Τον μιχαλο-λιακό;Το περίεργο είναι πως στον κόσμο του φανταστικού του ηγέτη υπάρχει πραγματική ελευθερία. Μήπως σύντρολλε Ο.Π. θα πρέπει να κοιτάξεις κανένα λεξικό;Αντί να καταμετρούνται τα ψηφαλάκια του κοσμάκη, θα ζυγίζονται!!!!Πόσα κιλά μ@λ@κί@ς χωράνε σε μια ψήφο τελικά;

Advertisements