Ετικέτες

, , ,

Ο χόντρος τελικώς στην Κρήτη τους βγήκε ξινόχοντρος. Δεν πειράζει. Για την ιστορία, να καταγράψουμε τις αναμνήσεις του Κλασιδιάρη από την Κρήτη. Το υλικό προέρχεται από τον κεντρικό βόθρο, κατάλληλο με γονική συναίνεση.
Βρε μυξιάρικο Κασίδα, ποιος σου είπε για τον Σύριζα; Ποιες είναι οι πηγές σου; Γιατί παράνομη; Μάλλον τα θες κι εσύ τα γυαλάκια σου. Και άμα είσαι μάγκας, δε μας λες και κανένα όνομα βο(υ)λευτή (εκτός απ’ την πάρτη σου) που να ήταν εκεί αντί να πετάς άσφαιρα στον αέρα;
Οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται στον πάτο του άρθρου. Καλά η αγραμματοσύνη σας είναι γνωστή, αλλά στο ίδιο σου το άρθρο έχεις βάλει και φωτογραφία των «30». Τελικά επιβεβαιώνεται ότι η μ@λ@κί@ τυφλώνει:
Επειδή κοινώς κλάσατε μέντες, καλέσατε τα άμοιρα τα ΜΑΤ για να υπάρξει αστυνομικός φραγμός σε απόσταση ασφαλείας. Όσο για τις απειλές σου, δες και πάλι το βίντεο που λες εσύ ο ίδιος ότι η αστυνομία παίζει το πουλί της & ότι θα υπάρξουν νεκροί.
Ψέματα χωρίς τέλος ακολουθούν:
Οχήματα ηλικιωμένων, οχήματα πολιτών μπλα μπλα μπλα. Η αλήθεια είναι ότι δικοί σας ψηφοφόροι καρμίρηδες, υπάλληλοι του λιμενικού, έκλεψαν υπηρεσιακό όχημα για να πάνε στην «εκδήλωση» σας. Μάθετε επιτέλους αριθμητική, μιλάμε για 1 και μόνο όχημα, το οποίο οδηγούσαν υπάλληλοι και όχι ηλικιωμένοι. Επίσης ψεύτη Κλασιδιάρη, καλό θα ήταν να έβρισκες και κανένα αντεθνικό σύνθημα, αλλά για κακή σου τύχη δεν γράφτηκε ούτε ένα σύνθημα, επαγγελματία λασπολόγε.
Όσο για τους 2000 Έλληνες πολίτες, αυτοί αρχιψεύταρε δεν ήταν ούτε 2000 ούτε Ηρακλειώτες (όχι όλοι). Ο Ηρακλειώτικος λαός σε είχε κρίνει ανεπιθύμητο και το ξέρεις. Κατά τ’ άλλα και για σένα λίγο ξυδάκι δεν κάνει κακό…ΥΓ Με πολλή αγάπη από την Κρήτη, για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι είναι οι παλουκοφόροι, μασκοφόροι, κρανοφόροι, παρακρατικοί, βολευτές, ψευτόμαγκες που κρύβονται πίσω απ’ τα ΜΑΤ.

Advertisements