Ετικέτες

,

jew1Σήμερα ο Ο.Π. τα έβαλε με τους Εβραίους. Φυσικά καλύτερο θα ήταν να μας μιλούσε για τη διήμερη επίσκεψη των βολευτών του στη μεγαλόνησο και τις προσωπικές του εντυπώσεις. Υπάρχει, όπως καταλαβαίνουμε, ανάγκη συσπείρωσης της οργάνωσης λόγω του κρητικού φιάσκου. Έτσι το γυρίζει στον παλιό, καλό, δοκιμασμένο αντισημιτισμό. Το παραλήρημα ξεκινά με γενικόλογα και ανυπόστατες «καταγγελίες»:
jew2Η μόνιμη φοβία των ναζιστών είναι ότι το έχουν βάλει σκοπό να εξαφανίσουν τους άλλους λαούς.
jew3Εδώ έχουμε τη παρέμβαση κάποιου χεριού για να σωθεί κάθε φορά ο ελληνισμός. Γιατί δε μας λέει ο συγγραφεύς ποιο είναι επιτέλους αυτό το χέρι, ποιο είναι το μυστικό όπλο των ελλήνων κατά των σιωνιστών. Μήπως είναι ο «ορθόδοξος χριστιανικός» θεός που υποστηρίζουν οι ανεγκέφαλοι (και καλά) ναζιστές της χα; Γιατί δε μας λέει και από πού προέρχεται αυτός ο θεός, αφού η λεγόμενη παλαιά διαθήκη είναι ιερό βιβλίο της ορθόδοξης εκκλησίας και λογαριάζεται ως αληθής λόγος του θεού.
jew4Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα το συμπέρασμα του αμπελοφιλοσόφου μας:
jew5Μήπως αυτοί οι έμμισθοι υπάλληλοι ύποπτων πρεσβειών «αντιφά» τελικώς διαθέτουν με τη σειρά τους μυστικά όπλα, τέτοια που να επιτρέπουν σε «30» άτομα να εμποδίζουν «2000»;

Αν τα βάζει ο γνωστός ποιητής του Εωσφόρου Ο.Π. με τον εβραϊκό θεό και υποστηρίζει την «εθνική των ελλήνων θρησκεία«, πώς συμβιβάζει στο σκεπτικό του την εβραιόφιλη πολιτική υποστήριξης της χα προς την ορθόδοξη εκκλησία; Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός (aka θεός) ήταν εβραίος.
Για όσους έχουν τη διάθεση να διαβάσουν περεταίρω, υπάρχουν 2 άρθρα επιπέδου:
Η εβραιομασωνική Χρυσή Αυγή -1
Η εβραιομασωνική Χρυσή Αυγή -2

Advertisements