Ετικέτες

, , , , ,

Χθες βράδυ τα πουλάκια μας έκαναν μοίρασμα γνωστού φυλλαδίου, σχετικά με τις θέσεις [sic] της χα. Κορίτσια μοίραζαν το κωλόχαρτο σε οδηγούς που είχαν την ατυχία να σταματήσουν στο φανάρι. Νεαροί κομπάρσοι με σημαίες στόλιζαν το γιορτινό Ηράκλειο. Παραδίπλα ο Ο.Π. επιτηρούσε την κατάσταση. Σε διακριτική απόσταση ένστολοι & μη μπράβοι επέβλεπαν το μοίρασμα. Η επιλογήτου χώρου δεν ήταν τυχαία. Υπάρχουν πάρα πολλοί δρόμοι διαφυγής και αρκετά σκοτεινά σημεία για να κρύβονται οι μαυροντυμένοι νταήδες. Οι οδηγοί το μόνο που έβλεπαν ήταν τα κορίτσια με της μπλούζες της χα.

Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά στο περιεχόμενο του βαθυστόχαστου κειμένου 🙂
1Αυτή την εμμονή με το προτεκτοράτο, την έχουν και οι κακοί αριστεροί:
2
3Καλά που εσείς δεν είστε απατεώνες & ψεύτες 🙂
4Μέχρι να καταργηθούν η χα θα τα παίρνει κανονικά απ’ το κράτος και θα κρύβεται πίσω απ’ την ασυλία (βλ. ομιλία κλασιδιάρη στα Χανιά)
5Ουυυυυυυ προδότες, ελβετόψυχοι, θέλετε να αντιγράψετε από άλλο κράτος τη δημοκρατία, που όταν οι παππούδες μας ψήφιζαν οι δικοί τους έτρωγαν μπανάνες!!!
6Ναι, όλη η νεολαία θα πάει να πλένει παρμπρίζ στα φανάρια 🙂

7Μήπως τα έχουμε ακούσει και από αλλού τα ίδια λόγια;

8Τελικά όλα μια σαλάτα είναι….

Όλα μας τα προβλήματα λύνονται δια (μαύρης) μαγείας 🙂

9Ενέργεια….

10Από το σάιτ του ΚΚΕ:

11Ρωσόφιλη η χα… Για διαβάστε και εδώ, αν έχετε υπομονή βεβαίως.

12Οικονομία:

13Ταύτιση θέσεων με την αριστερά οι ναζί…

14Χρέος; Λύση η άρνηση πληρωμής από χα:

15αλλά και από αριστερούς:

16Τράπεζες;

17Μήπως τα έχουν κάνει copy/paste απ’ το σύντροφο Λένιν; (από το σάιτ της ΚΟΕ)

18-koelΜα καλά, είσαστε ήδη μειοψηφία, δεν το ξέρετε;

19Είσαστε νόμιμο κόμμα …. μπλα μπλα…. συνταγματική τάξη…. μπλα μπλα…. Και μετά ανακαλύψατε τον κόσμο της νύχτας; Γιατί δεν βγάζετε τις φάτσες σας ανοιχτά στο ιστολόγιο σας;

20Οι γνήσιοι έλληνες από την κλασσική περίοδο. Κάντε ένα γκάλοπ στα μέλη σας να σας πουν αν ξέρουν πότε ήταν η κλασσική περίοδος και τα ξαναλέμε 😉

21Κράτος; μόνο όταν το κάνετε σαν τα μούτρα σας: ναζιστικό. Μέχρι τότε βεβαίως είστε στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης με το ζόρι.

22Δεν είναι δυνατόν να κυβερνούν οι εκλεγμένοι από το λαό. Μόνο οι επιλεγμένοι ναζιστές ηγέτες έχουν το δικαίωμα αυτό. Να το βάλουν εκεί που ξέρουν!

23

Advertisements